PXL

Jason ‘PXL’ Vermeylen werd op 15jarige leeftijd voor het eerst geconfronteerd met rapmuziek, door oudere vrienden die toen al bezig waren met tracks maken en rijms te verzinnen. Na een aantal maanden oefenen kwamen er eerste tracks tot stand dat onmiddelijk tot een plaatsje op de verzamelcd ‘100% Mechels’ en verschillende samenwerkingen met andere mc’s leidde.Door al dat samenwerken met verschi…llende muzikanten ontstonden er al snel vriendschappen, die dan ontstonden in groepen en blijvende samenwerkingen.
PXL werd al vrij snel opgepikt door de meer ervaren rappers en mocht ervaring opdoen tijdens hun liveshows als backingmc en/of guest appearance.
Nadat hij al die verschillende ervaringen opgedaan had kwamen de eerste eigen liveshows, zowel solo, als het beloftevolle duo : Safi ’n PXL.

Vele optredens volgden, op verschillende podia, jeugdhuizen en festivals over heel Vlaanderen. Zijn tracks op het internet circuleerden rond op diverse sites, forums, blogs en stonden op menig mp3spelers.
Ondertussen treed PXL nog steeds regelmatig op en is hij werk aan het maken van zijn debuutcd. Tevens maakt hij ook deel uit van een verzameling jonge artiesten die door het leven gaan met de naam ‘De Klique’. Een ding staat alvast vast, van deze talentvolle artiest ga je nog meer horen!

 
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s